Dagligsms søger

Drag nytte af din tid

I Dagligsms sætter vi standarden højt. I vores to projekter som er en daglig sms- og mail-service samt udgivelse af klassiske hadith-bøger på dansk har vi især sat fokus på høj kvalitet.

Vores mål og arbejdsopgaver - at udbrede Islams budskab - er de samme som samtlige Noble Profeter (fred og velsignelser være over dem alle) havde påtaget sig. Derfor er det vigtigt for dig at gribe chancen nu, hvor du har mulighed for at blive en del af dette smukke arbejde.

Mens nordeuropæere er begyndt at indse Islams sunde og fornuftige værdier og dermed følge Islams levevis, har muslimerne i Nordeuropa samtidig formået at hæve sig socio-økonomisk i samfundet i de seneste årtier. Som resultat heraf har en stor del af såvel den gamle som unge muslimske generation i Nordeuropa, til trods for de massive institutionelle og formelle restriktioner, begrænsninger og ikke mindst diskrimination imod dem, formået at omstille sig samfundets udvikling på en meget positiv måde. Endvidere har de muslimske borgere hævet sig i samfundet ved at tage lange videregående uddannelser og ved at være gode innovative iværksættere på flere fronter.

 

Læs i venstre menupunkter om de forskellige typer bidragsydere vi søger for tiden.

 

Dagligsms byder dig hjertelig velkommen