SMS-sektionen

SMS-service er ophørt

Tilmelding til sms-service IKKE længere en mulighed:

Siden Ramadan 2007 har vi tilbudt sms-service.

I 2011 blev Dagligsms gjort opmærksom på at de almindelige danske abonnement-vilkår ikke dækkede masse sms-afsendelse. Derfor kunne Dagligsms ikke - af etiske årsager, ikke fortsætte som hidtil.

Det tog nogle måneder at etablere et samarbejde med et professionelt SMS-Gateway firma. Derfor kostede SMS-service forbrugerne penge.

På grund af 100 kr. for 3 måneders sms'er valgte lidt under 30 personer at tilmelde sig. Tidligere har vi haft op til 1200 medlemmer.

 

Efter 6 måneders kontrakt med Gateway-firmaet måtte vi indse at denne professionelle løsning var for dyre, derfor stoppede SMS-servicen pr. august 2012.

 

Vi henviser til Facebook-siden og e-mail gruppe på Google. Via disse kanaler kan man stadig modtage daglige hadith til sin mail-konto og/eller på Facebook.

 

Hvis du har overført penge (tilmelding til sms-service) til Dagligsms og ønsker disse retur, beder vi om dit konto nr. og en email fra dig.

 

Vi bruger i stedet vores ressourcer på intensivt at oversætte og formidle/udgive islamiske værker.

 

Vi er i sidste fase af udgivelsen af samlet udgave af Sahabah r. boget "Mænd omkring Sendebuddet s..a.w."

Samtidigt er Dagligsms' oversættelsesteam i fuld gang med at oversætte værket "Riyadhus Salihen"

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Husk os i dine oprigtige dua og støt os økonomisk, da dele af vores drift baserer sig på frivillige donationer.

Endnu engang opfordrer vi dig til at støtte os økonomisk. Beløb* kan indsættes på reg.nr. 3115 og kontonr: 3115530410 (Danske Bank).

*: Dagligsms.dk henleder opmærksomheden på, at vi alene ønsker at modtage penge, som er fremskaffet på legale (halal) måder.